Loading...
Dagje strand in Nederland 2017-05-18T19:05:18+02:00

Dagje strand in Nederland

Luieren aan het strand of juist sportief bezig zijn? Het kan bij strandtent De Zeemeeuw. Kitesurfen, catamaranzeilen of powerkiten? Het is allemaal mogelijk! Er zijn voldoende faciliteiten op het strand van de Zeemeeuw om een dagje strand af te sluiten met bijvoorbeeld een verfrissende douche of een lekker ijsje op het terras van de ‘Meeuw’.

De stranden van Cadzand zijn uniek en staan garant voor rust en kwaliteit. Dat is ook erkend met een internationale milieuonderscheiding, de Blauwe Vlag. Deze wordt jaarlijks toegekend aan stranden die schoon en veilig zijn. Bij de kwaliteitseisen hoort dat het zwemwater van uitstekende kwaliteit dient te zijn en dat de stranden schoon zijn. Dat is bij het strand van De Zeemeeuw.

Dagje strand met het gezin

Zomer in Zeeland, daar hoort natuurlijk een dagje strand met de familie bij. Bij strandpaviljoen de Zeemeeuw zijn alle faciliteiten aanwezig om van uw uitje een geslaagde dag te maken. Zo is er een stranddouche aanwezig en het paviljoen heeft ook toiletten voor de strandgangers. De snackbar van de Zeemeeuw heeft een groot assortiment aan ijs en gekoelde dranken. Het is bij ons ook mogelijk om strandstoelen en ligbedden te huren voor een maximale strandbeleving.

Het strand van de Zeemeeuw heeft tijdens het hoogseizoen (juli tot en met augustus) een bewaakte strandwachtpost zodat uw veiligheid gegarandeerd wordt tijdens het zwemmen.  Om de dag in stijl af te sluiten heeft ons strandpaviljoen een prachtig terras met een breed assortiment aan eten en drinken.

Strandverhuur

Bij strandpaviljoen de Zeemeeuw is het mogelijk om strandstoelen en ligbedden te huren voor het ultieme strandgenot. Tevens verhuren wij ook windschermen. Geniet van het comfort van een schoon strand met verschillende faciliteiten zoals een bewaakte strandwachtpost (juli en augustus), toiletten en een douche. Klik hier voor de prijzen en voorwaarden.

Wilt u reserveren bij strandpaviljoen De Zeemeeuw?
CONTACT OPNEMEN