Loading...
Eten aan zee 2017-07-03T14:33:48+02:00

Eten aan zee

De Zeemeeuw is dé plaats aan het strand van Cadzand om te eten en te drinken. Lunchen, borrelen en/of dineren, alles is mogelijk! Na een dagje strand kunt u bij de Zeemeeuw terecht voor een verzorgde lunch of een uitgebreid diner aan de Zeeuwse kust.

Onze keuken biedt een breed assortiment van vlees- en visgerechten, seizoensproducten zoals mosselen of aspergegerechten, zelfgemaakte erwtensoep en patisserie. De Zeemeeuw staat ook bekend in de wijde omgeving om de huisgemaakte appelbollen. Ideaal in combinatie met onze overheerlijke koffie! Naast al deze culinaire verwennerij heeft de Zeemeeuw ook een snackbar. Lekker frietjes eten en snacken aan het strand of even afkoelen met een ijsje. Klik hier voor de menukaart.

Lunchen en brunchen aan zee

Even genieten van een huisgemaakte dagsoep op het terras van de Zeemeeuw of een uitgebreide brunch met de zilte zee op de achtergrond. Voor een verzorgde en eerlijke lunch, brunch, diner en/of BBQ (Barbecue) met familie of vrienden kunt op de Meeuw terecht met grote of kleine groepen. Neem contact op en informeer naar de vele mogelijkheden en het nodige maatwerk. Wij denken met u mee!

Wilt u reserveren bij strandpaviljoen De Zeemeeuw?
CONTACT OPNEMEN