Loading...
Zakelijke uitjes aan zee 2017-06-29T13:42:13+02:00

Zakelijk aan zee

Vergaderen met de zee als achtergrond. Een zakelijke lunch of diner op een unieke locatie aan het Zwin in Cadzand behoort tot één van de vele mogelijkheden die ons strandpaviljoen aanbiedt.  Of het nu om een brainstormsessie, bedrijfsuitje, vrijdagmiddagborrel of een teambuilding sessie gaat, wij hebben de locatie. U kunt aangeven welk evenement U zelf wilt organiseren op het strand van de Zeemeeuw. Geschikt voor grote en/of kleine groepen.

Wij zijn bereid om uw wens tot in de puntjes te verzorgen met het nodige maatwerk. Alles is bespreekbaar! Voor meer informatie kunt u contact opnemen via +31(0)117 391 975 of info@strandpaviljoendezeemeeuw.nl. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier.

Bedrijfsuitje of teambuilding aan zee

Wat is er nu leuker dan een dag doorbrengen met je collega’s op het strand of op het water? Het combineren van teambuilding en sportiviteit met een verzorgde lunch en/of diner op de Zeemeeuw. Het is maar één van de vele opties die bij ons mogelijk zijn. Wij zijn bereid om mee te denken om uw zakelijk evenement tot in de puntjes te verzorgen. Neem contact op met voor meer informatie.

Wilt u reserveren bij strandpaviljoen De Zeemeeuw?
CONTACT OPNEMEN